Vi söker projektsäljare!

Svenska Systemväggar bildades 2015. Vi säljer ett komplett system med allt från gipsväggar till glasväggar och olika kundanpassade lösningar på dörrmiljöer. Här får du möjlighet att jobba i ett nära samarbete med VD:n där du kommer få en avgörande roll för att Svenska Systemväggar ska ta nya marknadsandelar.


BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Svenska Systemväggar söker en säljare. Tjänsten som säljare innebär att kontakta medelstora och stora byggföretag och sälja in våra kundanpassade lösningar. Vi har produktion i Sverige och tillverkar både standard och specifika lösningar efter order från kund. Du både prospekterar och kontaktar nya kunder där du har ett fritt tillvägagångsätt, din telefonen kommer att bli ditt närmsta redskap. På sikt kommer du ha din egna kundstock och du ansvarar över hela försäljningsprocessen. Vi ser helst att du utgår från vårt säljkontor i Lidköping men kan också utgå från din hemort vid överenskommelse. Du planerar dina arbetsdagar själv. En realistisk uppdelning är 3 arbetsdagar (dagsresor) på fältet och två dagar kommer gå åt att administrera, som du antingen kan göra hemifrån eller på kontoret.


I rollen som säljare kommer du till exempel att:

  • Kontakta nya kunder per telefon, mail och Linkedin 
  • Boka dina egna och utföra möten 
  • Skapa offerter och gå genom avtal med kunderna
  • Följa upp dina affärer och kunder


Tjänsten passar dig som vill ha ett fritt arbete under ansvar och tillhöra ett bolag där du får möjlighet till att både kunna påverka och bidra till Svenska Systemväggars framgång.


Krav på person
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från branschen med likande uppgifter. Du har ett gott affärssinne, är resultatinriktad och vet vilket driv som krävs för att nå dina mål. Det är ett krav att du har arbetserfarenhet från bygg. Det är även ett krav att du är flytande i det svenska språket, har goda räknekunskaper och datorkunskaper.


Vi söker efter dig som är driven och som vill vara med i en häftig uppbyggnadsfas. Du trivs med att jobba mot fasta mål och är kreativ i att hitta dina egna tillvägagångssätt till hur du når dem. Du föredrar också att kunna planera ditt arbete fritt. För att gå hem i byggbranschen har du också en härlig social spelkänsla och kan bemöta alla möjliga människor. Du kommer garanterat testas av vissa erfarna kunder inom branschen varav vi vidare söker dig som är trygg i dig själv och gillar den raka jargongen.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Skicka din ansökan till: Hakan@svenskasystemvaggar.se
Vid frågor maila eller ring Håkan, 019-277 33 83
Hakan@svenskasystemvaggar.se


Dela dina tankar