SSV Ståldörrar

SSV STÅLDÖRR ÄR EN STANDARDSTÅLDÖRR SOM KAN TILLVERKAS I BRANDKLASS UPP TILL EI120 OCH SÖKERHETSKLASS RC3. DÖRRBLAD OCH KARM TILLVERKAS AV FÖRZINKAT STÅL OCH KAN TILLGODOSES I EN MÄNGD OLIKA YTBEHANDLINGAR FÖR ATT PASSA IN JUST HOS ER. STÅLDÖRRARNA TILLGODOSES I EXAKT DE MÅTT NI BEHÖVER, NI BEHÖVER ENDAST HÅLLA ER TILL STD MODULMÅTT.

SSV Ståldörrarna kan kombineras med i princip vilken beslagning som helst och vi levererar även dörrstängare. Ståldörrarna kan utföras med fönster, glasurtag i olika former, även runda. Glas anpassas efter klassning på dörren. Nu kan vi även erbjuda ektröskel till M9 och M10 modul vilket ofta efterfrågas till tamburdörrar.

Produktfakta
Karmdimension är 100mm som std, ståldörrarna kan kombineras med olika karmvarianter (ej foderbildande, foderbildande en sida samt 2sidor)
Tröskel är en standard anslagströskel 20mm, fasad i rostfritt stål. Vi kan självklart tillgodose detta med andra tröskellösningar efter önskemål. Dörrarna kan kombineras i en mängd olika ytbehandlingar alt från lackad i NCS eller RAL kulör till rostfritt stål (borstad el. polerad yta) el belagd med PVC film (träimitation) vilket är ett billigare alternativ till att ha en yta av tex laminat eller fanér. Ståldörrarna tillverkas av förzinkat stål med godstjocklek på 1-1,5mm.