KVALITÉ ÄR A OCH O I VÅRA ARBETEN OCH I VÅRA PRODUKTER, DET ÄR NÅGOT SOM VI VILL SKA SYNAS I ALLA VÅRA UPPDRAG OCH ARBETEN.
På SSV har vi mer än 15 års erfarenhet med allt från montage, projektering och produktion. Vi har nu tagit fram helt egna produkter när det gäller systemväggar till kontorsanpassningar m.m vilket gör att vi har fått fram den kvalitet och prisbild vi tycker är lämplig för marknaden. Vi som jobbar på SSV är ett ambitiöst gäng som gillar utmaningar och nytänkande. Vi är inte rädda för att göra saker vi inte gjort förut och lösa problem så att ni som kunder får det ni vill ha. Vi hjälper er från början till slut med konsultation, utbyte av idéer och sedan ända fram till monterad färdig produkt.
SSV har många produkter och valmöjligheter, vi kan leverera allt som har med glas och snickerier att göra för invändigt och utvändigt bruk. Vi har ett eget montageteam som monterar våra produkter i största möjliga mån. Allt för att vi ska kunna ha koll på kvaliteten även ute på arbetsplatsen. Vi jobbar med projekt i hela Sverige, men våran utgångspunkt är kontoret i Örebro. Vi tar alla projekt stora som små!
Tveka inte att skicka din förfrågan till oss redan idag.

“Vi hjälper dig från idé till färdig produkt”